Om oss

Kils Begravningsbyrå

Att förlora en anhörig är en av de svåraste upplevelserna i livet. Mitt i sorgen måste också en hel del beslut fattas och behovet av stöd och hjälp kan vara stort.

Hos oss på Kils Begravningsbyrå möts du av erfarna och engagerade rådgivare med bred kompetens. I ett personligt möte lyssnar vi till dina önskemål kring kyrka eller lokal, kista, urna, blommor, dödsannons och minnesstund. Tillsammans utformar vi en personlig begravning och en minnesvärt avsked utifrån dina och den avlidnes önskemål.

Hos oss kan du alltid vara säker på att få hjälp av människor med hög kompetens.
Vi har genomgått en omfattande auktorisationsutbildning som utarbetats av SBF (Sveriges Begravningsbyråers förbund) och uppdaterar våra kunskaper kontinuerligt. Det ger dig en trygg försäkring om att du får rätt hjälp och att allt det praktiska runt begravningen tas om hand på bästa tänkbara sätt.

Varmt välkommen att höra av dig till oss med dina frågor.

Våra medarbetare

Vi finns här för dig

Du kan alltid kontakta oss per telefon, mail eller ett fysiskt möte. Vänligen kontakta någon av oss medarbetare för en fortsatt dialog.

Barn som håller i handen

Våra värdeord

Personliga

Vi ser människan i allt vi gör.

Trygga

Vi följer bästa möjliga begravningssed.

Entreprenöriella

Vi lär av varandra och delar med oss av bra lösningar och idéer.

Hållbara

Vi tar ansvar för vår egen tid här på planeten.

En del av SBF

Vi är en del av SBF

Alla Klarahills begravningsbyråer är auktoriserade och medlemmar av Sveriges begravningsbyråers förbund (SBF). Idag utgör vi cirka 20 procent av SBF. Men vad innebär då själva auktorisationen?

Den som anlitar en auktoriserad begravningsbyrå kan förvänta sig att få en trygg och väl genomförd begravning. Anhöriga som väljer en av våra byråer kan förvänta sig lite mer. Vi är beredda att alltid gå lite längre för att överträffa kundernas förväntningar.

SBF