Om oss

Kils Begravningsbyrå

Att förlora en anhörig är en av de svåraste upplevelserna i livet. Mitt i sorgen måste också en hel del beslut fattas och behovet av stöd och hjälp kan vara stort.

Hos oss på Kils Begravningsbyrå möts du av erfarna och engagerade rådgivare med bred kompetens. I ett personligt möte lyssnar vi till dina önskemål kring kyrka eller lokal, kista, urna, blommor, dödsannons och minnesstund. Tillsammans utformar vi en personlig begravning och en minnesvärt avsked utifrån dina och den avlidnes önskemål.

Hos oss kan du alltid vara säker på att få hjälp av människor med hög kompetens.
Vi har genomgått en omfattande auktorisationsutbildning som utarbetats av SBF (Sveriges Begravningsbyråers förbund) och uppdaterar våra kunskaper kontinuerligt. Det ger dig en trygg försäkring om att du får rätt hjälp och att allt det praktiska runt begravningen tas om hand på bästa tänkbara sätt.

Varmt välkommen att höra av dig till oss med dina frågor.

Våra medarbetare

Vi finns här för dig

Du kan alltid kontakta oss per telefon, mail eller ett fysiskt möte. Vänligen kontakta någon av oss medarbetare för en fortsatt dialog.

Ett textblock
En del av SBF

Vi är en del av SBF

I en svår stund är det av yttersta vikt att man kan lita på begravningsbyråns kompetens. Vårt medlemskap och vår auktorisation hos Sveriges Begravningsbyråers Förbund är en trygghet för dig som kund.

Att vara en auktoriserad begravningsbyrå innebär högt ställda krav både på begravningsbyrån och byråns medarbetare. Bland annat krävs att varje medarbetare genomgår en omfattande auktorisationsutbildning hos SBF och även löpande vidareutvecklar sina kunskaper.

Läs mer om auktorisationen här.

SBF